Frakt fra 49,- || Frakt inkludert ved kjøp over 1500kr

Diverse universalfester til lysbjelker og varselskilt

  • 1 659 kr

På lager
Del

Festebeslag tilpasset flere typer innfesting for lysbjelker, skiltkasser og Bred last skilt. 

Feste for rails:

Universalt takbjelkefeste / festebrakett for varsellysbjelke. Monteres på biler med rails. Passer lysbjelker med flat underside, ellers må braketten tilpasses. På de fleste varsellys bjelker kan bjelken monteres direkte på dette feste uten bruk av føtter. Ønsker du likevel å montere bjelken på føtter er dette også fult mulig for å bygge opp bjelken. Leveres i sett à 4 stk med skruer til rail feste. Det følger med to alternativer for tykkelsen på railen.

Feste til takstativ:

Feste for takbjelker. Universal innfestning til føttene på varsellys bjelken, passer de aller fleste bjelker på markedet

Festebrakett for varsellysbjelker monteres med denne på lastestativ på tak. Leveres i sett med 2 stk

Produsert i rustfritt stål i Norge

Feste til takrenne:

Komplett sett med to braketter, to syrefaste skruer, og 4 gummiforinger som legges mellom brakett og bilens overflate. Har du gjenget hull i takrennen (ofte skult av en gummipropp) kan du bruke denne universale braketten for å feste takbjelken. Denne passer til alle LUMARY takbjelker, i tillegg til en rekke andre merker. Brakettene er produsert i rustfritt sortlakkert stål i Norge.

Feste til døråpning:

Denne passer til alle Lumary varsellys bjelker. De to festene bakerst på bildet er spesielt tilpasset til Lumary Commander serien. De øvrige festene passer til alle Lumary varsellys bjelker.

I denne pakken får du: 

  • 2 stk takrenne / dørgott fester med beskyttelse på baksiden for å beskytte lakken. 
  • 2 stk braketter som skrues i monteringsføttene på Commander serien
  • 2 stk justerbare vinkelbraketter som boltes i takrennefeste og videre inn på varsellysbjelken.

Det er 2 lengde alternativer på boltene som skrues inn i varsellys bjelken. Vinkel opp fra dørgotten og inn over taket kan tilpasses ved å endre vinkelen slik at den passer på høyden til varsellys bjelken.

Alle komponenter er i høyglans rustfritt stål i god kvalitet.