Frakt fra 49,- || Frakt inkludert ved kjøp over 1500kr

PayBack Bensinoptimizer 500ml

  • 429 kr
På lager
Lagerbalanse: 8
Del

Bensin- & E85 Optimizer er en svært effektivt drivstofftilsetning. Effektiviserer forbrenningsprosessen og blir raskt økonomisk. Renser, beskytter og smører hele forbrenningssystemet.

Denne eliminerer problemene rundt E10 blyfri. Det vil si at det er denne du må tilsette for å ikke skade drivstoffsystemet på bilen, maskinen, hageredskapet osv etter at staten satte igang 10% innblanding av etanol i "95 Blyfri".

RENT DRIVSTOFFSYSTEM
Bensintilsetningen rengjør effektivt alle komponenter i drivstoffsystemet som injektorer, ventiler, forbrenningskammer og gjenoppretter den opprinnelige motorkraften.

SMØRER
Bensintilsetningen øker drivstoffets smøreevne med opp til 40%, noe som gir ekstra sterk slitasjebeskyttelse for alle komponenter i forbrenningslinjen. Spesielt formulert for bensin, etanol / E85 og racing-drivstoff.

MERK: Ikke for metanol.

BESKYTTER OG ELIMINERER
Beskytter systemet effektivt mot syreangrep, oksidasjon og korrosjon. Stabiliserer drivstoffet under lagring og forhindrer frysing og isdannelse i drivstoffsystemet ved kontinuerlig bruk.

BLYERSTATNING
Kan med fordel brukes som blyerstatning i eldre motorer som krever ekstra ventilbeskyttelse.

LAVERE FORBRUK
Produktet optimerer forbrenningsprosessen, noe som resulterer i jevnere motorgang og en mer livlig motor. Gir også stor reduksjon i forbruk og røykutvikling med lavere utslippsverdier som resultat.

ØKONOMISK
Fører ofte til en forbedring på 2% i drivstofføkonomi på nye kjøretøy, og opptil 5% på eldre kjøretøy. Dette gjør at produktet raskt blir økonomisk ved bruk.

DOSERING:

  • Normal bruk 0,05%
  • Akutt rengjøring 0,5%
  • Etanol i racingmotorer 0,2%

BRUKSOMRÅDER:
Alle typer nye og gamle 2-takts og 4-takts motorer som brenner bensin eller etanol.

Datablad Bensinoptimizer